Behöver ni hjälp med koncernredovisning i Nässjö?

En koncernredovisning är något en mängd olika företag har behov av att göra, varje år. Kanske det är så att du redan har en revisor, som hjälper dig med flera ekonomiska delar. Dock behöver du även en koncernredovisning enligt K3. Då kan du vända dig till Redo Revisionsbyrå. Du hittar vad de kan erbjuda dig inom koncernredovisning i Nässjö. En koncernredovisning måste innehålla vissa delar för att vara korrekt. Bland annat måste den innehålla en förvaltningsberättelse, en resultaträkning, en balansräkning, kassaflödesanalys samt tilläggsupplysningar. Det måste även finnas en revisionsberättelse. 

Med Redo Revisionsbyrå kan du få hjälp att upprätta alla dessa delar. De har dessutom en mängd andra tjänster inom bokföring, redovisning och mycket mer som rör olika ekonomiska delar i ett företag.

Koncernredovisningar och mycket mer hos Redo Revisionsbyrå

Redo Revisionsbyrå hjälper dels till med koncernredovisning men de kan även ge dig hjälp inom andra områden. Bland annat så erbjuder de olika bokföringstjänster. Dessa omfattar allt från hantering och registrering av olika ekonomiska delar i ditt företag. De har även tjänster inom revision, bokslut, deklaration, löner, finansiering, samt en del annat utöver koncernredovisning. Som dem erbjuder till företag som befinner sig i bland annat i Jönköping, Huskvarna, Nässjö och Habo.

Du kan få hjälp med alla delar, eller bara vissa av dem. Du kan ha en egen revisor och få kompletteringar via detta företag. Det kan vara skönt att få professionell hjälp just när det kommer till koncernredovisningar, då det krävs att det är korrekt och utfört på ett visst sätt. Genom att anlita Redo Revisionsbyrå i Jönköping som ligger nära Nässjö kan du garanteras att det blir utfört så som det ska.