Letar du efter industriportar

Är du på jakt efter industriportar till din verksamhet. Det är inte fel att ha en industriport eller flera. Om du vänder dig till AJAB, så har de flera bra portar för industrin. Hos dem finns det bland annat:

  • Vikportar
  • Slagportar
  • Skjutportar

Detta företag har även smidesprodukter, grindar, trappor, fönster och jordankare för både industri, lantbruk och privatpersoner.

Bra portar för industrin

När det gäller industriportar så finns det olika varianter att välja på. En typ av port är vikport. Du kan då välja om den ska vara handmanövrerad eller motordriven. Du kan även välja till annat för din vikport, så att den passar för din verksamhet.

En annan typ av port är slagport. AJAB tillverkar sådana portar av varmförzinkade stålrör och varmförzinkad plåt.

Den tredje varianten av port är skjutport. Denna typ av port är bra eftersom den sparar golvyta inne i lokalen på bra sätt.

Vilken industriport passar dig?

Vad du ska välja för industriport, det beror lite på var den ska sitta och vad du har för verksamhet. Kanske du har behov av flera industriportar. Du kan hos AJAB få hjälp med speciallösningar kring portarna med, så att de passar exakt för det du ska ha dem till.

Hos AJAB finns det inte bara portar för industrin, utan det finns även smarta grindar av olika slag. Bland annat har de skjutgrindar, slaggrindar och vikgrindar. Detta företag har även en hel del inom smide. De kan bland annat tillverka olika räcken, grindar, staket, trappor samt att de även utför också legotjänster inom kantpressning, rullformning och rörbockning.